vineri, 31 decembrie 2010

Inceputuri

Buna ziua,


De ce am inceput acest blog? ... pai cum sa zic, totul a inceput de la un pui mic caruia eu ii spun Ana Maria si este fetita mea de 1 an si 10 luni.




Nu-i asa ca e scumpa? Este comoara vietii mele, cei care aveti copii intelegeti ce vreau sa spun. De ce ma laud cu fata mea? pai de la ea a pornit totul, adica pentru ea... Ma gandeam cum sa reusesc sa pun un banut de o parte pentru viitorul ei. Nu o ducem rau, adica nu ma plang, sunt inginer la Oltchim si vreau sa cred ca fetei mele nu-i lipseste nimic, dar nu reusim sa punem nici un banut deoparte... Asa ca ma gandeam la un alt loc de munca sau job , ca tot este la moda amestecul de cuvinte romanesti cu englezesti / americane, si banii obtinuti in urma job-ului respectiv sa ii pun intr-un cont la care nu am acces ca sa nu fiu tentat sa umblu la el. Dar ce sa gasesc in Ramnicu Valcea? taximetrist?  am zis pas scurt! Si cautand eu pe net mai mult pentru pierderea timpului am descoperit obiectele lucrate manual sau hand made. Un domeniu care pe mine ma atrage foarte mult, si asta nu prentru ca ma consider cice stie ce talent iesit din comun... nu!, dar pentru ca ma relaxeaza extraordinar, deci impusc doi iespuri dintr-o lovitura. Eu oricum lucram icoane pe sticla, dar nu am mai facut decand cu copilul, culorile in ulei miros si spatiu unde sa imi amenajez un atelier nu avem, deci m-am gandit sa incerc cate ceva hand made. Am inceput cu hartia si am tot facut experimente si imi place... chiar foarte mult, m-a fascinat. Am realizat cateva lebede din piese mici de hartie care mi se par o idee de cadou dementiala, ceea ce m-a si determinat ca anul aceasta de Craciun ( in afara de copii carora le-am cumparat jucarii bineinteles) am dat cadouri lebede facute de mine ... ele arata cam asa :


Acum o sa continui sa fac lebede si sa vad ce ideei imi mai vin. Oricum posturile ce vor urma vor fi cu "produse la vanzare" ... a si sa nu va speriati probabil ca o sa difere pentru ca depind foarte mult de starea mea de spirit din momentul respectiv. Probabil ca o sa pregatesc si ceva "piese", pentru ocaziile tematice gen de Dragobete ( eu prefer sarbatoarea autohtona fata de ce americana ) si de martisor. Vedem de iese asa ca tineti aproape :)

Si cred ca trebuie sa pun punct.

2 comentarii:

  1. Sa va traiasca minunea de fetita! Imi place tare mult tot ceea ce faci! Sunt deosebite si lebedele, dar si bijuteriile! Si nu e rau ca, uneori, nevoia de a pune un ban deoparte face sa prinda viata astfel de frumuseti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru apreciere. Ai dreptate, intradevar nu e rau, chiar imi place ceea ce fac ... vreau sa spun ca nu o fac neaparat de nevoie dar este exact motivatia in plus de care aveam nevoie.

    RăspundețiȘtergere